Friday, December 5, 2008

Anak Buah Ku


Nie pun tak tau....kaktus la buka anak buah....


Teteh and Cack......


Cack......Izanie Ensyirah


Izani Haznirah.......nama manja Teteh......
Saifudin.....adiknya amar le..


Saifamar......Unyieeee...Add Image

Yahoo....Merdeka.!!!!...SPM 2008


Lama juga ko menulis nie...atau ko tebuk sya pn baju......????


Gang ....Tulis kata-kata yang paling onsoi.......


Nanti jangan cuci nie baju buat perhiasan di bilik....

Hotel Perkasa Keningau


Hotel Pertama yang anda akan jumpa bila sampai keningau........

Selamat Menyambut Hari Raya Aidul-Adha


Semoga Semangat pengorbanan Nabi Ibrahim dan Nabi Yusuf a.s dapat dijadikan pembakar obor perjuangan membebaskan diri daripada belenggu nafsu,seterusnya menambahkan lagi keimanan dan ketakwaan kepada Allah subahannaWataalah.

Wednesday, December 3, 2008

Wajah Keriangan


Rasanya nak jadi kanak-kanak semula,tak fikir apa itu masalah. Wajah menggambarkan segalanya. Namun begitu Ibubapa punya peranan penting untuk mencorakkan "kain Putih" ini menjadi sebaik-baik manusia.

Sunday, November 23, 2008

Sekitar Sukan SMK.Bingkor,Keningau


bole-bole juga si vivian nie....dab-dub juga my heart...


ba...harap-harap sya kana ambil gambar......paling otoronong la pose sya nie..


Kugiran 60-an....spek siapa paling anu...????


Frust ba sya nie.....nama sya kana rejek 100m sama 400 m....


ba capatlah abis posing sudah aku nie...amacam ba ko nie..


ta limpas ba diorang nie mau gambar...sorou poh la kan....


Bole juga ba sya.... padan kan...???


yeeeh....juara juga ba akhirnya.....ini yang ke 100 kali lumba barulah juara.....itupun dakat suda kana bubut....odoi sumarat ako...

Ini kali la...ko gambar ka kana gambar.....
Jauh ba pandangan kawan kita nie.....nama dia pandangan mencari.....?????

syok ba diorang nie ..ada senyum saja,tahun depan join kelab senyumla..
sampat juga ba diorang manja-manja...grigetan sya.
Fuuh...yoo, ala amacam mau landing nie...

Kelas tersendiri......

Antara acara sukan sekolah SMK.Bingkor,Keningau hari tu yang sempat saya ambil fotonya

Friday, November 21, 2008

masih relevan


Zaman-zaman meleset dan inflasi sekarang nie, bekalan kayu api pun perlu di update juga, nak kata jimat memang jimat. Kalau masih ada kayu api,cara nie masih relevan bukan.Nak bubuh berapa banyak kayu api,bubuhlah, yang penting,bekalan kayu api masih ada. Kalau masak sup lagi terangat yoo.... orang kata "kadang-kandang idea yang paling bodoh itulah jalan penyelesaian sesuatu masalah".....so marilah fikir sendiri. Macammana canggih pun teknologi, pensil dan pen tetap digunakan dulu dan selamanya. Sekadar renungan.

Thursday, November 20, 2008

Thursday, November 13, 2008

Clip Video Nikon D90

Sempatlah rakam aksi gayat pengunjung di Funfair Keningau 2008.
video

Saturday, November 1, 2008

Mercu Tanda


Sebelum Sampai ke rumah aku, mesti jumpa dulu logo nie, kalau korang tak jumpa, maknanya sesatla tu.